ASOCIATIA OKINAWA GOJU-RYU KARATE-DO
DIN REPUBLICA MOLDOVA
Infotag
Comunicat de presă «Vizita Preşedintelui Asociaţiei Okinawa Goju-Ryu Karate-do Victor Panasiuc în Japonia»
11.07.2005

În luna iunie a anului 2005 in Republica Moldova s-a petrecut un seminar sub îndrumarea de Mare Maestru Morio Higaonna Karate Sensei. Sensei Higaonna a apreciat nivelul de instruire a karate-ului din Moldova. În această privinţă, instructor şef din Moldova Victor Panasiuc a primit o invitaţie personală de a vizita casa Famous Masters de Karate - Okinawa cu ţelul de a ridica nivelul de calificare şi experienţă.

În timpul vizitei, Victor Panasiuc a participat la un seminar de masterat internaţional, unde au trecut examenul de calificare pentru masterat - 6 DAN. Acest seminar este un indicator al gradului de la nivel înalt în domeniul artelor marţiale. Pe teritoriul CSI, doar două titularul titlu, dar în Europa nu mai mult de 10 persoane.

În timpul şederii sale la casa de karate, Victor Panasiuc a fost onorat să participe la o demonstraţie de tehnici speciale de karate pentru cartea-enciclopedie de arte marţiale din Okinawa, la egalitate cu maestri japonezi. Aceasta carte va fi lansat pentru persoanele care practică artele marţiale tradiţionale în Japonia. Faptul că compatriotului nostru demonstrează pentru ediţia de imprimare de tehnici de karate, reflecta recunoaşterea de karate a Republicii Moldova la nivel internaţional.

Un mulţumiri speciale pentru a Asociatiei Okinawa Karate-Do Moldova vrea să transmită preşedinte al Uniunii Veteranilor de St.George Victorious Alergush Victor, care a furnizat sprijin financiar pentru această vizită în Japonia.

© 2009-2012 Okinawan Goju-ryu Karate-do Association of Moldova. All rights reserved.